Energilagring

Om oss

Vi omdefinerar fastighetsutveckling genom att integrera avancerad energilagring och smarta tjänster. Genom att kombinera vår expertis inom fastighetsbranschen med den senaste teknologin inom energilagring, skapar vi hållbara och effektiva lösningar för framtida behov.

Om Ditt nya hem energi solutions

Välkommen till Ditt nya hem energi solution en ledande aktör av stödtjänster för elnätet. Vi arbetar framför allt inom Battery Energy Storage Systems (BESS) vilket möjliggör lagring av energi. Med bred erfarenhet och god kompetens är vi dedikerade till att skapa hållbara och innovativa lösningar för framtidens samhällen.

Vi har spetskompetens inom en rad olika områden, från bostäder och kontor till broar, tunnlar och industrier. Vårt team är specialiserat på förvärv och utveckling av mark för energiutveckling, kontor och industri. Hos oss finns en partner med helhetsvision för maximering av värdet och funktionaliteten i varje projekt.

Genom att samarbeta med erfarna konsulter och branschledande experter säkerställer vi att varje projekt genomförs med högsta kvalitet och precision. Vår omfattande erfarenhet och vårt nätverk av partners gör det möjligt för oss att leverera exceptionella resultat, oavsett projektets omfattning och komplexitet.

Vårt team

Fredrik Berggren

Affärsutveckling

Mikael Andersson

Affärsutveckling

Björn Johansson

Affärsutveckling

Besöksadress

Ditt Nya Hem i Mellansverige AB
Orvar Bergmarks plats 1
702 23 Örebro

Postadress

Ditt Nya Hem i Mellansverige AB
Box 22 117
702 04 Örebro