Fastighetsutvecklare

Om oss

Genom utveckling, existens och tydliga processer bygger vi hus för unga och växande familjer med drömmar.

Om Ditt nya hem

Ditt Nya Hem är en projektutvecklare som utvecklar bostäder med fokus på nyproduktion. Genom utveckling, närvaro, och tydliga processer bygger vi hem för den unga och växande familjen som har drömmar.

Vår Filosofi är att bygga hem som möjliggör för fler att bo i attraktiva bostadsområden utan att göra avkall på livets alla andra upplevelser. Vi vill erbjuda begärliga hem som tilltalar den moderna familjen och som uppfyller både drömmar och behov.

Våra processer från första spadtag till slutkundens tillval är enkla och tydliga. Vi har korta beslutsvägar och engagerade ägare som gör att vi erbjuder energi- och kostnadseffektiva bostäder.

Vårt säte är beläget i Örebro men Ditt Nya Hem verkar över hela landet. Vi har med ett tydligt fokus etablerat ett team med lojala partners. Detta främjar ett samspel från vision, finansiering till genomförandet. Det gör att vi kan leverera hållbara bostäder i rätt tid.
Vi är lyhörda och flexibla utifrån rådande förutsättningar. En princip vi ständigt följer är att vi alltid levererar det vi åtar oss. Ditt Nya Hem har ständigt nya projekt som vi vill realisera och därför är du som markägare vår viktigaste partner.

Vi bygger hem som möjliggör för fler att bo i attraktiva bostadsområden, utan att göra avkall på livets alla andra upplevelser. Vi erbjuder begärliga hem som tilltalar den moderna familjen och som uppfyller både drömmar och behov.

TRYGGHET
För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg och därför erbjuder Ditt Nya Hem ett helhetskoncept, som säkerställer hela nyproduktionsprocessen. Vi tar ansvar för allt från planering och projektering till genomförande av själva byggnationen och överlämning till hyresgäster eller bostadsrättsinnehavare.

Vårt team

Besöksadress

Ditt Nya Hem i Mellansverige AB
Orvar Bergmarks plats 1
702 23 Örebro

Postadress

Ditt Nya Hem i Mellansverige AB
Box 22 117
702 04 Örebro